Лежиште за тркало од трета генерација

Со двете прирабници – едната за монтирање во склопот од тркало и сопирачки ротор, а другата за монтирање во амортизерот – лежиштето за тркало од трета генерација обезбедува значително поедноставување на конструкцијата на останатите компоненти.
SKF logo