Комплет со гумена манжетна

SKF е сигурен добавувач од кој може да се набави сè кога станува збор за решенијата за трансмисија.

Гумените манжетни се суштинска компонента за погонската линија на возилото.
На располагање ви стои целосниот асортиман на комплети со гумени манжетни на SKF:
  • комплети со универзална гумена манжетна што одговара на повеќето патнички автомобили (VKJP 01001/01000) и лесни комерцијални возила (VKJP 01003).
  • комплети со гумена манжетна за одредени возила - содржат заштитна гума, стеги, навртка/завртка, маст и сите дополнителни компоненти што се потребни за целосна поправка.
  • Универзални и специјални комплети со гумени манжетни за системот за управување - со стеги според спецификациите за оригиналната опрема, а со цел подобрена надежност и перформанси.
SKF logo