Систем со ребрест ремен

Можеби не изгледа импресивно, но ребрестиот ремен е суштинска компонента на моторот на вашиот автомобил.

Системот со ребрест ремен ја контролира работата длабоко во внатрешноста на моторот, обезбедувајќи глатко и ефикасно работење на моторот. Дефектот на некоја од компонентите на системот со ребрест ремен (ремен, затегнувач, помошен ременик) може да биде катастрофален и да резултира со многу скапа поправка. Иновативната конструкција на комплетите со ребрест ремен на SKF беа развиени за да ја задоволат сè поголемата побарувачка на модерни мотори со висока ефикасност и да овозможат надежно работење со секој изминат километар.

SKF logo