Дел за автомеханичарски сервиси

Ние во SKF сакаме да се грижиме за нашите најдобри и најважни клиенти, а тоа сте вие - автомеханичарските сервиси. На следните страници ќе може да ја погледнете целата понуда на SKF со технички информации и билтени за ваша поддршка во секојдневното работење со SKF.

Станете дел од клубот! Со регистрацијата за програмата SKF Pole Position Plus ќе имате пристап до одредени контролирани информации и ќе добиете специјални услови за нашите услуги.

Регистрирајте се тука
SKF logo