Програма SKF Pole Position Plus

SKF со задоволство ја најавува својата програма SKF Pole Position Plus наменета за автомеханичарски сервиси, како проширување на успешниот концепт SKF Pole Position.

SKF Pole Position Plus е сеопфатен пакет за поддршка што ви обезбедува 4 суштински деловни придобивки:

  • Информации
Повеќе од 100 различни и конкретни упатства за монтажа на речиси сите комплети со ребрести ремени (вклучително и комплетот од ребрест ремен со водна пумпа и комплетот од ребрест ремен со заптивки за моторот), каталози на DVD и каталози на интернет, новости во асортиманот на производи, наменска веб-локација...

  • Образование
Обука, билтени SKF Pole Position, алати и видеа за монтажа, детални посети на фабрики

  • Поддршка за автомеханичарски сервиси
Рекламни кампањи, летоци, постери CATA, картички со магнетно шифрирање, постери...

  • Брендирање
Натписи по нарачка, уникатни рекламни панели на SKF, работна облека и алати, рекламни материјали...

Дознајте повеќе на следната страница и дозволете SKF Pole Position Plus да ви помогне вам - сопственикот на автомеханичарскиот сервис - да добиете повеќе работа и да им обезбедите најдобар сервис на вашите клиенти!
SKF logo