Билтени SKF Pole Position

Програмата SKF Pole Position нуди технички билтени и билтени за конкретни возила, дизајнирани да помогнат во идентификувањето и решавањето на проблеми со монтажата и да придонесат за побезбедни и поефикасни поправки.

Секој билтен SKF Pole Position нуди:
  • Целосно илустриран прирачник со слики и дијаграми
  • Едноставни упатства по принципот „чекор по чекор“
  • Фокусирање на најчестите проблеми идентификувани преку информациите од клиентите
  • Совети за безбедност во врска со соодветните алати и нивната употреба.
SKF logo