Комплет за поправка на амортизери

Економичната и професионална поправка подразбира замена на компонентите на системот за потпирање. Комплетот на SKF за системот за потпирање ги содржи сите потребни компоненти, како заштитните гуми, помошната пружина и поклопецот за заштита од нечистотии- сето тоа во една сина кутија.
SKF logo