Комплет со горно монтажни компоненти

  • За да ја зголемите безбедноста на автомобилот, да го олесните управувањето и да им заштедите време и пари на вашите клиенти, сменете ги и горните компоненти кога го менувате амортизерот.
  • Комплетите со горно монтажни компоненти на SKF се испорачуваат во двојни пакувања. Тие ги содржат сите компоненти за десната и левата страна, како и за предната и задната оска на возилото, вклучително и гумени компоненти и навртки и шрафови кога е потребно.
SKF logo