Помошен ременик

Повеќе од 75 % од сите произведени нови камиони се опремени со автоматски затегнувачи во системот за помошен погон. Пазарот се зголемува брзо, создавајќи нова побарувачка за висококвалитетни производи. За да ја задоволи оваа побарувачка, SKF нуди асортиман од автоматски затегнувачи за ремени за најголемите европски брендови на камиони: DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania и Volvo.

Автоматските затегнувачи за ремени на SKF траат до двапати подолго од затегнувачите на конкурентите и ги подобруваат перформансите на оригиналната опрема и времето на функционалност на возниот парк, зголемувајќи го работниот век на целиот систем за помошен погон.

За да ја комплетира својата понуда, SKF разви и асортиман од помошни ременици за најголемите европски брендови на камиони.
SKF logo