Мотор

Ние сме инженерски партнер и добавувач на компоненти во кој имаат доверба најголемите производители на камиони во светот и продолжуваме да освојуваме награди во автомобилската индустрија, како и признанија од нашите клиенти.
Избирајќи ги резервните делови на SKF за мотори за камиони и автобуси секогаш добивате квалитетна оригинална опрема.
SKF logo