Камиони

SKF е добавувач на оригинална опрема за водечките производители на камиони и приколки во светот. Имаме и сè што е потребно за целиот животен циклус на камионот. Всушност, квалитетот, надежноста и стручноста на оригиналната опрема, се одлика на сите решенија со резервни делови на SKF за камиони и приколки.
SKF logo