Технички билтени

Технички билтени на SKF:
  • содржат важни информации за монтажа
  • помагаат за спречување механички дефекти и рекламации за квалитет
  • ја прават вашата поправка поисплатлива
  • достапни се на неколку јазици во формат TecDoc.
SKF logo