Маст

Маста SKF VKG 1 е висококвалитетно маст со минерално базно масло и литиумски комплекс. SKF VKG 1 e резултат на повеќе децениска експертиза на SKF во подмачкувањето и претставува оптимизирана маст за многубројни примени кај камионите и за широк опсег на температури.
SKF logo