Лежишта за пренос

SKF нуди широк асортиман од висококвалитетни лежишта и за преносот и за диференцијалот. Како добавувач на оригинална опрема за Mercedes, Scania, Volvo, MAN, RVI и Iveco, можеме да обезбедиме лежишта со висок квалитет на пазарот за резервни делови. Со сите компоненти потребни за целосна и безбедна поправка - а сето тоа во една кутија, комплетите за пренос на SKF им штедат време на автомеханичарите и на тимовите за одржување на возните паркови.
SKF logo