Зглоб на карданско вратило

Благодарение на комплетите со зглобови на карданско вратило на SKF, потребата за одржување на камионите се намалува.

Со својот асортиман на комплети со зглобови на карданско вратило што немаат потреба за одржување, а се наменети за европските брендови на камиони, SKF го елиминира времето на нефункционалност потрошено за повторно подмачкување, помагајќи да се зголеми оперативното време на камионите. Драстичното намалување на употребата на средство за подмачкување придонесува и за заштитата на животната средина.

Комплетот со зглобови на карданско вратило на SKF содржи сè што е потребно за целосна поправка, вклучително и крстачот, лежиштето и соодветните осигурителни прстени.
SKF logo