Тркало

Компонентите на SKF за тркала на тешки возила имаат изминато милијарди километри по патиштата, а голем број професионалци ги сметаат за најстабилните решенија за тркала во светот. Како снабдувач на оригинална опрема за голем број водечки производители на камиони, SKF нуди целосен асортиман на решенија за тркала. Постојаниот врвен квалитет и навремената техничка поддршка им овозможуваат на сопствениците на возните паркови да ги намалат трошоците за одржување и да го зголемат оперативното време на возилата.
SKF logo