Логистички услуги

Логистика изградена врз еден век лидерство во индустријата

Ние во SKF Логистички услуги,
  • се посветуваме себеси на разбирањето на предизвиците и барањата на индустриските производители
  • ги движиме набавките до прозводните линии и производите до купувачите
  • во партнерство со клиентите создаваме логистички решенија кои се ефикасни, елегантни и поволни за животната средина
Посветен тим од повеќе од 1.200 специјалисти за логистика и одбрани партнери ширум светот се подготвени да ви обезбедат иновативни и одржливи логистички решенија.

SKF logo