Машинско одржување

Денес менаџерите за одржување се соочуваат со тешка задача: Иако нивните вработени можеби се многу добри, тие имаат голема група машини за кои треба да се грижат и можеби не се во состојба да следат прецизни практики на одржување. Понатаму, одржувањето на опремата станува покомплицирано поради постојаниот технолошки напредок при сè построгите закони за животната средина и безбедноста, правејќи поголем притисок на оваа функција од кога било порано.

Препознавајќи ја потребата од дополнителни ресурси, SKF нуди широк спектар на услуги за одржување за да им помогне на компаниите да ги постигнат своите цели за одржување.
SKF logo