Мрежа на дистрибутери на SKF

Мрежа на дистрибутери на SKF
SKF ја опслужува својата најголема група на клиенти од индустријата и резервните делови за возила, како директно така и преку глобална мрежа на дистрибутери и дилери.

Разбирањето на локалните потреби на пазарот, ефикасните ИТ и системи за логистика и поддршката од искусните апликативни инженери и специјалисти на SKF се помеѓу најзначајните алатки кои ја претвораат мрежата на дистрибутери на SKF во важен ресурс за клиентите.

За да се одржи највисокото ниво на услуга низ овие канали, SKF е партнер со два вида дистрибутери:

  1. Овластени дистрибутери на SKF, задолжени за резервни делови за индустријата
  2. Дистрибутери на SKF за резервни делови за возила, задолжени за резервни делови за возила
SKF logo