Informacije o kolačićima

Kolačići
SKF internet sajt koristi kolačiće. Kolačić je element podataka koji internet sajt šalje vašem pregledaču, koji zatim može biti sačuvan na vašem sistemu. Kompanija SKF koristi kolačiće da bi koordinirala informacijama na našem sajtu na način koji je najpribližniji vašim podešavanjima (kao što je izbor zemlje i jezika). Pored toga, kolačići pomažu u kreiranju informacija koje će vam sajt pružiti prilikom sledeće posete. Stvari kao što su korisničko ime, ako ste registrovani na sajtu, mogu biti sačuvane pomoću lolačića.

SKF kolačići
Na sajtu kompanije SKF koriste se privremeni i trajni kolačići. Pod privremenim kolačićima smatramo one koji se čuvaju u memoriji tokom trajanja korisnikove posete na internet sajtu. Ovi kolačići se ne čuvaju trajno u sistemu krajnjeg korisnika.

Trajni kolačići omogućavaju našem sajtu da vas prepozna svaki put kada posetite naš sajt, tako da podešavanja koja ste obavili tokom ranijih poseta budu prepoznata, i ne morate da ih ponovo podešavate. Trajni kolačići su trajno sačuvani na klijentovom sistemu (na hard disku ili drugom mestu), i njihovo trajanje može biti od nekoliko sekundi do nekoliko godina. Primeri za mesta na kojima SKF sajtovi koriste trajne kolačiće su prilikom pamćenja izbora zemlje/jezika, pomaganja u sakupljanju statističkih podataka, i za pamćenje da li je korisnik već odgovorio na onlajn anketu.

Opcije
Ako ne želite da prihvatite kolačiće sa sajta kompanije SKF, možete: napustiti ovaj sajt, ili podesiti vaš pregledač da vas ili obavesti kada dobijete kolačić (pružajući vam priliku da odlučite da li da ga prihvatite ili ne) ili da blokira sve ili samo određene kategorije kolačića. Pregledač može takođe obrisati ranije sačuvane kolačiće. Pogledajte oblast za pomoć za vaš pregledač da biste pronašli informacije o podešavanju rukovanja kolačićima. Čak iako ste isključili podešavanje u vašem pregledaču koje vam dozvoljava upotrebu kolačića, i dalje možete posetiti veliki deo oblasti dostupnih na SKF sajtu.

SKF logo